Reilen en zeilen

Vanaf het allereerste begin zijn door ons spontaan allerlei activiteiten ontwikkeld, waaraan door  bewoners kan worden deelgenomen. Het motto daarbij is vooral “niets moet, veel kan en mag”.

De binnenactiviteiten vinden plaats in de gemeenschappelijke ruimten. Koffieochtenden en “happy hours”  bieden de gelegenheid elkaar te ontmoeten. Er is onder andere een schilderclub, een biljartclub en op donderdagavond wordt er geklaverjast. Maar er is veel meer, zoals een zanggroep, een leesclub, origami, kookclub en yoga. Buitenactiviteiten zijn er ook volop, zoals jeu de boules, wandelen en fietsen of zomers een barbecue. Rond de feestdagen wordt er vaak iets speciaals georganiseerd. De woonvereniging wordt gedragen door alle leden.  Iedereen heeft zo zijn bijdrage aan het goed functioneren van de vereniging, de één in het bestuur, een ander houdt zich bezig met het beheer van de gemeenschappelijke ruimte. Mensen zijn actief in de tuin of zijn gastvrouw enz.  Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en daar profiteren we allemaal van!

Informatie over de woonvereniging Nevel Nemas
( Samen Leven)

Vijftigplussers gezocht voor woongroep:
‘Vooral mannen zouden leuk zijn’

Waarom het fijn is hier te wonen:
Ada:  Ik heb hier echt mijn draai gevonden. Voor de vereniging leg ik allerlei contacten en ik merk, dat ik dat heel leuk vind.
Peter: Leuke activiteiten, in kleine groepjes, de keuze is aan jou. Dat maakt het bij Nevel Nemas plezierig.
Christiene: Zo is er een teken- en schildergroepje ontstaan van nu 8 personen. Het gezamenlijk met eenzelfde interesse bezig zijn werkt zeer inspirerend en stimulerend.
Paula: Gezamenlijk schoonmaken is eigenlijk heel leuk.