Berichten 2020

Bijgewerkt tot 27 februari 2020

Het programma voor de komende maanden ziet er als volgt uit:

  • 15 maart gezamenlijk eten en het plan is stoofschotels
  • medio april lekkere pannenkoeken eten
  • op 21 april gaan er een aantal leden naar: Jhonny ontmoet Ramses
  • voor mei staat een heerlijke rijsttafel op het programma

Zo is er voor het komende half jaar weer voldoende te beleven.

Op Valentijnsdag hebben we weer een geweldig gezellig diner gehad. De tafels waren prachtig aangekleed en en de kookgroep heeft zijn best weer gedaan door twee heerlijke maaltijden te koken. Een zuurkool schotel en Spaanse boerenkool. En als afsluiting een heerlijk toetje. Echt fijn om op zo’n dag dit met zoveel mensen te vieren. Dank aan iedereen die meegeholpen heeft aan het slagen van deze fijne avond.

Een zeer geslaagde middag zie onderstaand verslag:

Ondanks storm Ciara zijn er 64 bezoekers geteld, 36 van buiten, 28 van onze eigen vereniging. Daardoor was het altijd gezellig vol, zelfs om half vijf, omdat mensen het zo leuk vonden, dat ze nog een keer kwamen. Zeker 18 leden hebben zich voor deze dag ingezet, heel veel dank daarvoor! We gaan het nog evalueren, maar ons gevoel zegt, dat het alle moeite waard was. Onze naamsbekendheid is flink vergroot, er zijn folders meegenomen, mogelijk komen mensen er op terug en voor onze leden zelf was het ook een bijzondere middag, veel sprankelender dan een gewone open dag. Overigens zat er een mooi bedrag, ruim 50 euro, in de spaarpot voor de landelijke organisatie. Dank daarvoor namens hen.
Ook de artiesten, Luuk Platschorre en zoon Dion, hebben het naar hun zin gehad. Ze hebben het graag om niet gedaan, dat is ook de opzet van GbdBuren.

Op 5 februari was het jaarlijkse etentje van de staatsloterij gepland bij proeflokaal Sijgje. Gezamenlijk met bus 61 naar de stad gereden. Na een hartelijke ontvangst hebben we van een heerlijke maaltijd genoten. Op de terugweg had de chauffeur gelijk de hele bus vol en was het een vrolijke boel. Als afsluiting van een geweldig leuke en gezellige avond. Thea bedankt voor het vele werk wat je ieder jaar verricht.   

De nieuwjaarsreceptie was weer een groot succes. Bijna alle leden en een aantal van de belangstellenden waren aanwezig. Met een glaasje bubbels en lekkere hapjes was het erg gezellig. Met dank aan allen die hieraan meegewerkt hebben.