Berichten 2023

Belangrijke mededeling:

  • Binnen kort komen en twee appartementen beschikbaar op de eerste etage aan de Tuindersvaart.
     
     

Bijgewerkt tot 4 juli:

Gepland voor de komende periode:

Vanwege de vakanties geen geplande activiteiten

Een gratis paasbrunch!! Hoe is dit mogelijk? Bij onze supermarkt kreeg je bij elke 10 euro 1 zegel. Boekje vol? Dan kon je voor 10 euro boodschappen doen. Met flink sparen werd er 200 euro  opgehaald. Dank aan alle mensen die mee gespaard  en geholpen hebben bij deze heerlijke brunch.

Samen met alle loterij spelers lekker uit eten geweest bij de wok. Een heel gezellige avond in een heerlijk ontspannen sfeer. Voor herhaling vatbaar.

Donderdag 2 maart:

Met een groot aan leden weer een heerlijke rode wijn proeverij gehouden. Bijzonder was de eerste fles, daar hoorde een verhaal bij. Een van onze leden was vorig jaar plotseling door een hartstilstand overleden. De fles was cadeau gegeven aan een van de leden en afspraak was dat ze samen een lekker glas wijn zouden nuttigen. Dat hebben we nu bij de proeverij gedaan en op hem geproost. Met een aantal heerlijke versnaperingen was het een gezellig samen zijn. Afgesproken dat de volgende wijn proeverij er een is met wijn zonder alcohol zodat de leden die geen alcohol drinken ook kunnen meedoen. 

Dinsdag 14 februari:

Op Valentijnsdag een heerlijke stamppot avond gehouden met een super lekker toetje. Het was weer een ouderwets gezellige avond. Dank aan iedereen die daaraan bijgedragen heeft.

Datum: 5 februari 2023
Bezoek aan de Porceleyne Fles; Royal Delft
5 februari op de fiets naar de meest bekende aardewerkfabriek van Delft “De Porseleyne Fles”.
We werden ontvangen door Reini, die ook de rondleiding verzorgde. Allereerst 2 video’s waarbij we in een soort tijdmachine ver teruggingen in de Delftse geschiedenis.
Hierna een rondgang in het museum, waarbij we naast zeer waardevolle stukken in diverse kleuren ook het Koninklijk servies van Alexander en Maxima van dichtbij konden bekijken. De rondtoer eindigde in de  productiehallen, waar Reini nog een kleine demonstratie gaf van het gebruik van mallen.
 

Open huis op de wintereditie van GlurenbijdeBuren. We bieden jaarlijks een podium aan en meteen een inkijkje in ons wooncollectief.  50 gasten van buiten hebben op 5 februari met ons kunnen genieten van het mooie trio: The Civilized Band.