Berichten 2019

Gluren bij woonvereniging van actieve 50 plussers. 

Op zaterdag 18 mei  doet ook  NEVEL NEMAS in Delft mee aan de Europese Gemeenschappelijk Wonen Dag.  

Van 15.00 tot 17.00 uur staan de deuren open. 

Bezoekadres: Tuindersvaart 62A, 2614 SK Delft. Telefoon:  015-2570 582. www.nevel-nemas.nl.  

Gluren mag vandaag!

Bent u ook nieuwsgierig hoe het is om met actieve 50 plussers in een woonvereniging te wonen? Vandaag kunt u de bewoners het hemd van het lijf vragen. Gratis rondleiding langs de kunstwerken van eigen hand. Potje biljarten kan ook. En natuurlijk bezichtiging van een paar mooie woningen.

Op 26 April heeft een groot aantal leden een mooie stadswandeling, onder leiding van een gids, door delft gemaakt.

Zie de mooie foto impressie hieronder.

Er zijn een groot aantal leden die meespelen in de staatsloterij. Van het geld wat we winnen wordt een etentje georganiseerd. Ditmaal een high wine bij Lionidas. Het was voortreffelijk georganiseerd en erg lekker. Hopelijk winnen we dit jaar weer genoeg voor een evenement in 2020.

Met valentijnsdag is er weer een heerlijke maaltijd bereid door aan aantal koks. De tafels waren feestelijk aangekleed en iedereen had het prima naar zijn zin. Kortom weer een geweldige avond.

Langzamerhand wordt het traditie dat wij snert koken voor onze buren van Gemiva. Deze avonden worden zeer gewaardeerd en afgesloten met een bingo. Op deze manier leer je je buren ook eens op een andere kennen.

De nieuwjaarsbijeenkomst was weer prima verzorgt, met een lekker drankje en verschillende hapjes. Zo werd het weer een heel gezellige bijeenkomst.